Doopsuikerconcept by Studio Gato


Zwanger? Proficiat! Een van de leukste dingen om te doen ter voorbereiding op de komst van je kindje is een prachtige aankondiging en geboorteconcept kiezen.

Heb je reeds je geboortekaartje gekozen, via een website, grafisch ontwerper of elders, en ben je nu op zoek naar het perfecte geboorteconcept? Ik help je hier graag mee.

 Ik voorzie graag samen met jou de bijpassende bedankjes zodat alles perfect bij elkaar past en een mooi geheel vormt.

Kom een bezoekje brengen aan de showroom op zaterdagnamiddag of boek een sessie doopsuikeradvies en we maken er samen iets moois van.

Ik luister graag naar jullie wensen en gids je dan door alle mogelijkheden in de showroom.

TIP: niet alles van doopsuiker staat op de webshop, een bezoekje brengen aan de showroom of een sessie doopsuikeradvies is absoluut aan te raden (en het is gratis!), en ik hou wel van persoonlijk advies ;-)

We leggen de kleuren en materialen samen op tafel en zorgen dat het plaatje klopt. Eens de keuzes zijn gemaakt bezorg ik jou een vrijblijvende offerte van de gekozen geschenkjes.
Alles is voor jou uitgerekend qua hoeveelheden op basis van de door jullie doorgegeven aantallen.
Reken op +/- 5-10 werkdagen na bevestiging van jullie bestelling om alles te verzamelen en te maken.
Daarna kan je zelf thuis aan de slag om alles in elkaar te knutselen, aan de hand van een voorgemaakt model per geschenkje als voorbeeld, en uitgeschreven uitleg.
Dit is onze DIY formule. 

 
Toch liever de laatste momenten met je zwangere buikje anders spenderen?
Dan kan je ervoor kiezen om het plooien, vullen en afwerken aan mij over te laten voor een meerprijs. Ik lever jou dan alles kant en klaar aan, aan huis.  


Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan ook! Met de webshop kan je helemaal zelf je geboorteconcept samenstellen en thuis mooi in elkaar knutselen. Lees hier alvast al enkele tips:

TIPS & TRICKS

 

 

Verpakking

Suikerbonen & snoep

Zeep, parfum & badzout

Afwerking

Uitdeelpotten

Cadeautjes

Presenteren

Droogbloemen

Inspiratie nodig?👇