Atelier à la carte

Atelier à la carte brengt speciale momenten tot leven met op maat gemaakte geboortekaartjes en verrukkelijke koekjes. 

 

Contactgegevens:

Atelier à la Carte - Karlijn Peeters

0474/58 43 77

www.atelieralacarte.be

hello@atelieralacarte.be

 

 

Geboortekaartjes op maat

 

1. Input: Vertel me alles wat je in gedachten hebt voor het perfecte geboortekaartje. Of je nu specifieke kleuren, favoriete elementen of een bepaald lettertype hebt, ik luister graag naar jouw ideeën. Laat me ook gerust weten als er dingen zijn die je absoluut niet wilt.

 

2. Voorstel: Op basis van jouw input ga ik aan de slag en presenteer ik een aantal voorstellen. Geen zorgen als het nog niet helemaal is wat je zoekt - we hebben nog genoeg mogelijkheden om het aan te passen!

 

3. Feedback: Je feedback is erg waardevol. We nemen de tijd om alle details te bespreken en ik werk graag verder aan de voorstellen op basis van jouw opmerkingen. Als er niets tussen zit dat je aanspreekt, gaan we gewoon terug naar de tekentafel.

 

4. Finetunen: Zodra we het perfecte ontwerp hebben gevonden, ga ik aan de slag om alles tot in de puntjes af te werken. Je ontvangt van mij gebruiksklare assets, klaar voor zowel online als print, zodat jij je kunt concentreren op het verwelkomen van de nieuwe aanwinst in jullie leven.

 

Voor het volledige ontwerptraject, inclusief geboortekaartje en bijbehorende afgeleiden zoals stickers, vraag ik een bedrag van 150 euro.

 

(Tip: laat zeker weten dat je doorverwezen werd langs hier! :-))