LiZ-E Design 


‘LiZ-e’ is geboren na een jarenlange droom om mijn creatieve ideeën om te zetten naar ontwerpen. Mijn creatieve mind en liefde voor papier hebben geleid tot mijn ontwerpbureau ‘Liz-e’. Nu is het aan mij om het idee dat je in jouw hoofd hebt, om te zetten naar papier. Het is mijn droom om je gelukkig te maken met mijn creatie.


Waar ik mijn inspiratie haal? Wel, overal! Mijn motto: ik zie het leven door een roze bril. Kijk maar naar mijn favoriete bloemen, dat zijn gerbera’s en tulpen. Ze variëren van heerlijke zachte pasteltinten tot prachtige aanwezige felle kleuren. Ze toveren altijd een lach op mijn gezicht. Geen betere inspiratiebron te gebruiken dan de natuur voor een kleurenfanaat!

Dat brengt mij tot mijn tweede motto: less is more, and more is more! Een eenvoudig, rustig kaartje kan even sterk spreken als een fel en kleurrijk ontwerp. Soms is een prachtig luxueuze kaart met een eenvoudig ontwerp al dat je nodig hebt. Een velvet kaart, of een linnenkaart, deze prachtige texturen spreken al voor zich. Maar heb je nood aan dat extra tikkeltje kleur? Dan kunnen we ook gaan voor een ontwerp met felle kleuren. Colorblocking, helemaal mijn ding! Ik kan mij in alles vinden, zolang
het je maar gelukkig maakt.


Naast Annelies (Liesje-Liezeke-Lize-Lieselotje en vele andere bijnamen) ben ik ook bekend als mama van Lars (een energieke kleuter) en de vrouw van Kevin. Mijn derde motto: no place like home. Mijn huis is waar mijn gezin is en dat is in de Luc Van Lindenlaan 11 in Niel waar ik je met open armen zal ontvangen.


Samen in het zonnetje een goede wandeling maken, gaan ravotten in de speeltuin of een reisje maken naar de zon, familietijd!
Je kan mij ook zeker plezier doen met een glaasje bubbels met een leuke babbel of een concert meepikken. Al deze dingen doen mijn creatief brein op hol slagen en leiden tot nieuwe creaties.

Denk je dat wij een match zijn? Dan ga ik jou helpen om dat idee om te zetten naar een creatief ontwerp. Contacteer mij om een vrijblijvende afspraak te maken en dan zien we elkaar snel!

Contactgegevens ;

www.liz-e.design

annelies@liz-e.design

Luc Van Lindenlaan 11
2845 NIEL 
0494 03 31 14 

 

(Tip: laat zeker weten dat je doorverwezen werd langs hier! :-))

 

Portfolio